Xe BIENNALE DE PHOTOGRAPHIE EN CONDROZ
Marchin, Modave, Clavier — Les week-ends du 31 Juillet au 29 Août 2021

De editie 2021 van de Biënnale is een initiatief van OYOU.

Christophe Danthinne, directeur
Lise Bruyneel (dramaturge), Olivier Cornil (fotograaf, docent) et Emmanuel d’Autreppe (OYOU) : artistieke leiding
Béatrice Bontemps, Chloé Maréchal, Anne Stelmes, Krystel Okwelani, Philippe Marczewski (OYOU) : animatie
Annick Leclercq, Moon Hermans, Robin Nissen : stagiaires

OYOU
Clavier Marchin Modave Culture

Grand-Marchin, 4
4570 Marchin
+32 (0)85/41.35.38

bestuur :
tentoonstellingen :
centreculturelmarchin.be
oyou.be (september 2021)

facebook.com/centreculturelmarchin
instagram.com/ccmarchin (#nouvellesvagues)
twitter.com/ccmarchin

Onthaal 1: Les Forges (Marchin), Chaussée des Forges 9, 4570 Marchin
Rond de kerk van Les Forges en de Cercle St Eloi is de parkeerplaats van de voormalige Tôleries Delloye-Matthieu het ideale vertrekpunt voor fietsen. Tenzij anders vermeld, bieden wij geen verhuursysteem aan.
Onthaal 2: La Limonaderie (Pont-de-Bonne), rue des Eaux 2, 4577 Modave
Het centrale punt van deze editie, La Limonaderie, herbergt tentoonstellingen, een loket, een boekhandel en een rustruimte, maar het is ook de plaats waar u picknicks kunt afhalen om mee te nemen of waar u elke zaterdag om 19 uur een concert kunt bijwonen.
Onthaal 3 : De Rôpa (Terwagne), rue Darimont 6, 4560 Clavier
Terwagne, een typisch dorp van het Condrusiaanse platteland, wacht op u met zijn boerderijen, zijn smalle straatjes en zijn bucolische sfeer. Als u deze plaats als vertrekpunt neemt, moet u er rekening mee houden dat de route voornamelijk over een zachte helling naar de vallei van de Hoyoux loopt.
Afstanden : Les Forges > 7km < La Limonaderie > 6km < Le Rôpa. Pendeldiensten zullen deze drie ontvangstpunten voortdurend met elkaar verbinden.

Een samenwerking met de gemeente Marchin, Modave en Clavier, de provincie Luik, de Federatie Wallonie-Bruxelles, de vzw Le Pivot, de OCMW's van Marchin en Modave, la Limonaderie (Pont-de-Bonne), le Cercle historique et culturel de Terwagne, la Bibliotheque de Marchin-Modave, la Maison de la Poésie d’Amay, le Syndicat d’Initiative Entre Eaux et Châteaux, Maison du Tourisme Terres de Meuse, Contrat de Rivière Meuse Aval, uitgeverij Yellow Now, Brownie webplatform, het Cultureel centrum van Hasselt, GAL Pays des Condruses…

Met de steun van ArcelorMittal Belgium, Duchène Eiffage, Lhoist, Carrières Cuvelier Philippe SA, Mat Méca Bike, Histoire D’Co, Ô Bocal Verre, Brasserie coopérative Liégeoise…

Logos_Biennale